Keskustelu

ARukousapua..14.3.2008 19.21
Löysin tällaiset ihanat sivut jostain ihan sattumalta :)
Olen parikymppinen nuori nainen.
Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet minulle rankkoja niin henkisesti kuin fyysisestikin. Olen ollut aivan loppu monesti ja edelleen minulla on yksi vaiva, joka haittaa päivittäistä elämääni. Vaiva on sellainen, josta en voi kenellekään erinäisistä syistä puhua..ja se tekee asiasta vielä rankemman. Tiedän, että olen tehnyt syntiä ja olen pyytänyt sitä monesti anteeksi Jumalalta. Haluan olla vilpitön tässä anteeksipyynnössäni. Minulla on tältä parilta vuodelta myös paljon kiitosaiheita. Olen kuitenkin jaksanut opiskella ja saanut kaiken kuntoon ajallaan. Läheisteni monet vaikeat sairaudet ovat parantuneet. Näen paljon Jumalan johdatusta näissä vuosissa vaikeuksista huolimatta.
Pyytäisin siis vielä tämän kerran, että joku rukoilisi puolestani. Erityisesti, että tämä vaivani parantuisi ja voisin jatkaa elämääni ilman ainaista ahdistusta. Kiitos Jumalalle kuitenkin, että pahin taitaa olla jokatapauksessa ohi! Haluaisin yhä syvemmin olla Jeesuksen oma. Kumpa Jumala näyttäisi minulle paikkani uskonelämässäkin.

RosithaRe: Rukousapua..14.3.2008 20.32
Rakas A!

Ihanaa että löysit nämä sivut! Otamme sinut mukaan rukouksiimme. Jumala tietää ahdistuksemme ja kipumme salatuimpaan saakka. Saamme myös uskoa saaneemme syntimme anteeksi, kun sitä Häneltä pyydämme.

"kiittäkää joka tilassa, sillä siihen te olette kutsutut."
Jää Herran hoitoon.

AnceligaRe: Rukousapua..14.3.2008 22.56
Hei rakas A! Kiitos Herralle, että Hän johdatti sinut näille sivuille. Vein asiasi Herran eteen ja pyysin sinulle armahdusta ja syntien anteeksiantoa. Herra tietää asiasi, sillä hän tuntee sinut "munaskuitasi myöten", kuten Raamatussa sanotaan. Vaikka et voisi asioitasi ihmisille puhua, sinulla on Jumala, jolle voit puhua kaikki asiasi, aivan kuin puhuisit rakkaalle ystävällesi. Jumala kyllä nuhtelee meitä välillä, mutta Hän ei syytä, niin kuin vihollinen tekee. Jumala antaa syntimme anteeksi, kun niitä häneltä sydämestämme pyydämme.

Herran palvelijana julistan tässä ja nyt kaikki sinun syntisi anteeksi annetuiksi Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä.

Ota vastaan anteeksianto ja ole siunattu ja armoitettu rakkaan Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Sain tähän Sanan Joh. 2:13-17

Valma-Re: Rukousapua..16.3.2008 16.20
Tahdon vahvistaa sinua A!
Kun Herran Jeesus Kristus antaa meille anteeksi, niin toden totta, kaikki on anteeksi annettu. Jeesus ei siis muistele meidän vanhoja tekojamme, jos olemme ne tuoneet Hänen eteensä katuen ja sydämessämme on tahto parannukseen.
Älä anna viholliselle sijaa tulla muistuttelemaan menneestä, sillä se on valheen mestari.
Jeesus Kristuksen kautta me olemme vapautetut vapauteen ja rukoilen, että sinäkin saat sydämeesi Kristuksen antaman vapauden ja siten saat myös ilon ja riemun elämääsi.
Ole siunattu ystäväni ja jää Herran Kristuksen kirkkauteen ja lepoon. Hän on kuollut sinunkin syntiesi tähden ja totisesti, kirkkaus on astuva elämääsi sellaisella voimalla, kuin vain Isän sen antaa Jeesus Kristuksessa ja Pyhässä Hengessä.

"Näen", että sinulla on vielä eräs arkielämääsi liittyvä asia, joka vaivaa sinua. Mitä minä teen?, kysyt Herralta. On tärkeää, että viet nuo vaihtoehdot Herran eteen rukoillen. Hän osoittaa sinulle oikean valinnan ja siten voit iloita rukousvastauksista. Ole rohkea, mikään asia ei ole Herralle liian pieni tai arkinen. Hän tahtoo keskustella sinun kanssasi rukouksessa, aivan, keskustella. Oletko kertonut Herralle siitä ihmisestä, joka sinua huolestuttaa? Niin, tätä Herra tarkoitti:)

Olkoon tiesi Herrassa Jeesus Kristuksessa ja johdattokoon Herran Sana ja rukous sinut virvoittavien vetten luokse.
Sinua siunaten Valma

ARe: Rukousapua..17.3.2008 19.44
Kiitos paljon teille!
Olen ollut erittäin epätoivoinen jo pitkään..En tiedä yhtään miten selviän tästä kaikesta. Minua masentaa niin, että voisin kuolla!
Se ihminen, joka minua huolestuttaa, olen minä itse. Pelkään, että mielenterveyteni menee tämän minua vaivaavan asian vuoksi. En näe mitään ulospääsyä, se olisi suoranainen ihme jos sellainen ilmenisi.
Kiitos teille rukousavusta ja rukoilen teidänkin puolestanne ja siunausta teidän toiminnallenne!

RosithaRe: Rukousapua..17.3.2008 20.25
Rakas A!!

Tiedän tasan tarkkaan mitä tarkoitat kun sanot että olet omissa asioissasi niin syvällä, ettet edes tiedä tai ymmärrä onko minkäänlaista ulospääsyä edes olemassa. Oman masennuksen huomaaminen on myös pelottavaa, tiedän!

Kun itse olin vastaavassa umpiossa, antoi Jumala sydämeeni muistutuksen laulusta, joka oli tuttu nuoruudesta. Se muistutti minua, että omaan itseen tuijottaminen ja sureminen ei sittenkään ole se ainoa vaihtoehto!
Avaa sydämesi Jeesukselle, pyydä Häneltä että Hän sinut vapauttaa ja saat huomata että Hän vapauttaa!!

"Käännä katseesi Jeesukseen,
ja hiljenny Herrasi etehen.
Siinä rakkauden Herran Jeesuksen
saa syntinen omakseen.

Suuntaa mielesi Jeesukseen
ja syvälle armonsa syvyyteen.
Ja sä turhaks näät kaiken turhuuden
eessä Jeesuksen suuruuden.

Eessä Jeesuksen pyhyyden
mä ylistän, rukoilen kiittäen.
Nytkin palvoen eessä Jeesuksen
tahdon viipyä hetkisen."

Olet A rukouksissa. Voimia ja siunausta sinulle!

HannahRe: Rukousapua..18.3.2008 11.16
Rakas ystävämme A,
muistimme sinua eilen rukoustiimissämme ja olet totisesti Herrasi kasvojen edessä.

Luota Herraan, vain Hän voi auttaa ja antaessaan kärsimyksiä ja taisteluja, Hän myös antaa niistä poispääsyn. Ei ole asiaa elämässämme, joita Hän ei olisi katsonut meidän sopivaksi kantaa, eikä Hän turhaan meitä koettele, vaan Hänellä on jo apu ja vastaus tulossa, myös sinun, rakas ystävä, kohdalla :)

Kun itse olin syvissä vesissä ja luulin jo ettei ulospääsyä ole tälläkertaa, vaivuin todella syvään masennukseen, tuli Herrani ja muutti kaiken! Sanon sinulle, Hän muutti aivan kaiken uudeksi!! Sain tulevaisuuden ja toivon. Voiman jatkaa elämää.

Haluan myös ehdottaa sinulle kirjaa, josta on ollut itselleni paljon apua ; David Wilkerson: Herra minuun koskee...

Luota vain, luota vain, Herra on jo lähettänyt avun elämääsi, se on jo tulossa, käännä katseesi Jeesukseen, kuten Rositha "lauloi" sinulle, sinua hoitaen,
Totisesti Hän yksin ja Hän totisesti Sinua auttaa,
ole siunattu,
olet mukana rukouksissamme,
Kaikella sydämeni rakkaudella Hannah

AnceligaRe: Rukousapua..18.3.2008 12.22
Hei rakas A! Tahtoisin kertoa sinulle vielä eräästä käytännön rukousasiasta, joka tuli mieleeni viimeisimmän kirjoituksesi jälkeen. Meillä kaikilla on oma tapamme rukoilla ja viedä asioitamme Herralle ja kaikki tavat ovat varmasti Herralle mieluisia, sillä Hän odottaa rukoustamme ja anontaamme. Minulle itselleni on kotona muodostunut oma rukouspaikka, jossa vien asiani Herralle. Jos koet, että oma rukouspaikka olisi sinullekin sopiva asia, kerron tässä, kuinka voit toimia.

Kun olet kotona yksin, niin ettei kukaan sinua häiritse, valitse rukouspaikka, vaikkapa sängyn vierusta ja polvistu siihen Isän eteen, Jumalasi alttarille. Ota Raamattu tueksesi ja siksi, että voit lukea sitä, jos se ajatus tulee mieleesi. Kerro Herralle kaikki mieltäsi painavat asiat ja kysymykset ääneen. Rukoile ääneen, itke ja huuda, jos siltä tuntuu. Pura kaikki murheesi Herralle, sillä sinä todella olet siinä yksin ja paljaana Jumalan alttarilla, Herran kasvojen edessä. Kuinka ihmeellistä onkaan ymmärtää, että Herra todella kuulee rukouksesi ja vastaa sinulle heti tai myöhemmin. Siinä Herran alttarilla saat jättää kaikki murheesi Jeesuksen ristin juurelle ja saat vapautuksen taakastasi. Ylistetty ja kiitetty olkoon Herra, että Hän näin armahtaa lapsiaan. Ole siunattu rakas A Herramme Jeesus Kristuksen nimessä ja veressä.

Matt. 6:6

Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.

pentti honkonenRe: Rukousapua..kristiinalle26.8.2013 19.40
on kovin masentunut ja puhuu
jatkuvasti sekavia. me vanhemmat olemme ihan
loppu kun tätä on jatkunut puoli vuotta.
pyydämme esirukous tyttäremme kristiinan
puolesta- meillä on hätä !

LuottavainenRe: Rukousapua..27.8.2013 6.52
Pentti, rukoilen Kristiinan puolesta! Taivaan Isä, sinä näet, mitä taakkaa Kristiina kantaa sydämellään. Auta häntä, eheytä hänet ja paranna kaikki haavat, mitä hän on saanut. Taivaan isä, vahvista Kristiinan vanhempia, anna heille täydellinen luottamus sinuun ja sinun apuusi. Isä minä tiedän, että sinä tulet auttamaan Kristiinaa, anna myös hänen vanhempiensa saada se ymmärrys. Sinä Isä näet kaikki tilanteet ja ihmiset, mitkä Kristiinan elämään vaikuttavat. Ota tämä tytär sinun syliisi, hoida ja eheytä, muuta tarvittaessa väärät ihmiset oikeiksi hänen ympärillään, paranna Kristiina, Isä! Paranna hänet täydellisesti Jeesuksen nimessä ja anna ilo, valo ja rauha hänen elämäänsä! Hoida hänet ja hänen väsyneet vanhempansa rakkaudellasi kuntoon. Kiitos, rakas Taivaan Isä!

PoikaRe: Rukousapua..31.5.2024 11.05
Kiitos Jeesus, Jeesuksen nimessä,
isäni, äitini ja minä paranemme täysin terveeksi.
Talous- ja raha-asiamme tulevat täysin kuntoon.
Sinun enkelit huoltavat ja korjaavat omaisuutemme täysin kuntoon ja autoni ja pihallani olevan peräkärryn
ja väärin tilattujen liittimien joukoon laittaa oikeat liittimet ja puutteemme täydentävät ja suojelevat meitä ja meidän omaisuuttamme.
Kiitos Jeesus, Aamen



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: